Bizlerin tanismasina vesile olan Ismail"i bende yaklasik 4 yil gibi bir zamandir taniyorum.O günden bu güne cok
fazla degisim olmadi kanimca..yani biraz anlatacak olsam Ismail"i cok fazla düsünmeme gerek yok..
Cok cabuk sinirlenen bir o kadarda cabuk bagislayan ve insanlara deger veren biri...Sanirim Ismail ile kavga
etmeyen kalmamistir bende dahil

...buda onun kisilere duydugu saygiyi ve önemi gösterir..uzun lafin
kisasi 1 haftadir beklediginiz söylesimiz sonunda basladi

...
hmm

bakiyorumda seyircilerimiz bugün oldukca
fazla..
ruyaaa_ kosturarak iceri dalar...ve sürekli sordugu sorulara baslar...
yaaaa gecmi kaldim ,otobüsü kacirdimda,SiNaNaY basladinizmi yoksa

bende bir sürüüüüüüü soru hazirlamistim..
almira: sssSStt gec otur ruyaaa_ napiyosun ,ses-siz ol...
oradaki seyirciler hep bir agizdan bagirir..AlqeRr, arzu03, Aybars97, cizbiz66, deAdLy_DeSiRe, doktorlar, elanan, goker15, gref, iN`DReaM,
jackal18, kajmer_my, kartal2271, kasirgarobben, Melankoli,
mtnylmz, nazarboncugu, Orcun_35, ruyaaa_m, salihbrs, siLver, Woldemort, ZELZELE
almira, cömertyücesel, desperedo63, diablo, ERBEDFUREM, hardblood, iN`DReaM,
koralmehmet, kozmikdeli, melzomer, ocak, RuHsUzZz, yaramazim, ali84ali, diablo, dream67, emirhan501, hardblood,
iN`DReaM, , KarizmatiQ, melzomer, nazarboncugu, ocak, reis, RHaXLi, sahtekar01, temdem, tlotr000, tuana388
eeeee baslayin artik .....
!start
Sinanay:Siteyi kurarken bu kadar ugras verecegini dusunmusmuydun..
Ismail:Hayir dusunmemistim.Gerci hersey emek ,Ugras,Goznuru,ve sabir la oluyor zaten burda ugras veren tek ben degilim.
Bu siteyi acinca ozellikle birkac arkadasimi dusunmustum benimle birlikte cok ugras vericeklerini, Ama herkes okadar sevdiki forumsitem`i ellerinden
geleni yapiyorlar .Cogunun bilmedigi cok sey var aslinda ama hersey biraz daha bilgi ve tecrube kazaninca forum hakkinda daha guzel olacagina inaniyorum.Aslinda bir isi nekadar ozel tutarsan o kadar ozel ve guzel olur ve bizde forumsitem`i gereksiz yazilardan el birligiyle uzak tuttuk. Emegi gecen
herkese tesekkurler.
SiNaNaY: Anladim.ama yinede illaki cok güvendiginiz kisiler vardir.. sag kolum dedigin kisiler kimler?
Ismail : Az önce cevabini vermistim aslinda. Elbette var zaten forumda yetkililer kendileri ..
ruyaaa_ : yaaaa

SiNaNaY zorla biraz; isim versin ,kavga ciksin

bu cevap icinmi bu soruyu hazirladim cix cix..
ZeLZeLe : ruyaaa birak.. bak herkes pur dikkat dinliyor ,hem bak dedi güvendikleri yetkili imis..
diablo : Memlekette baska dert yok sanki Ismail abim kime sag kolum diyor..ögrensen nolacak ruyaaa_ deli
etmeyin beni..susun surda iki dedikodu dinliycez

..
Herkes gülümser... ve !start
SiNaNaY: Evlilik hakkinda görüslerin nedir diye sormam istenmis

(ruya)
Ismail: Nekadar laf soylensede Nasip kismet isidir.insan gercekten sevdigini buldugu zaman onla bir omur gecirecegim
kararini verebiliyorsa, Bekledigi kabahat.
SiNaNaY: Peki bir kadin nasil olmali(ruya)
Ismail : Guven verici olmasi yeterlidir, e guzellik gelip gecici degilmi
Birazda mutfak kösesinden sormak istiyorum ..daha dogrusu almira börek yapmayi beceremiyormus...benden sormami
istedigi tek sey ise börek yapmanin püf noktalari idi..eger varsa birkac örnek verebilirmisin...
Ismail : sosyeteye rezil ettiniz beni :P..insan uzun zaman yanliz kalinca her konuda basinin caresine bakmayi
ogreniyor.
Mutfakta cok iyiyimdir..Iddaliyim yani

.aslinda benim bildigim pek fazla borek yok iste zamaninda kucuklugumuzde babannemizden ogrenebildigimiz kadari bir denemek istedim oda guzel oldu.
Suboregi ni guzel yaparim

.Tabiki siz buna sanirim yalanci su boregi diyosunuz.
almira üzgünüm püf noktalari vermem demedi ama vermedide

neyse devammmm
SiNaNaY : Anladim

birazda politikaya gecelim..
Eger yeteri kadar yetkiye ve imkana sahip olsaydin Türkiye'de ilk neyi degistirmek isterdin..
Ismail : Yonetimi. insanlarin daha guzel Ulkemizin daha guclu bir ulke olmasini saglayabilirdim

kendi fikrime gore
tabiki.
SiNaNaY : Simdi soracagim kelimeler ne ifade ediyor? Tek kelime veya cümleyle aciklar misin...
Siyaset (yanlis uygulandigi zaman rezalet)
Gelecek (daha genc sayilirim okadar uzagi dusunmuyorum)
Güven (karsilikli sadakat)
Basari (sabir ve gayret )
Tutku (oyle 1 seye olecek kadar bagli degilim,)
SiNaNaY: En sevdigin kelime nedir?
Ismail: seviyorum olur sanirim
SiNaNaY: Hayat ne gibi bir anlam tasiyor?
Ismail : Valla bence cok kisa anlamini bulamadan yaslanip gidiyoruz mutluluk diyebilirim.
SiNaNaY : Ask ve sevgiyi düsündügünde hangi renk aklina gelir..
Ismail : acik eflatun beyaza yakin olani en sevdigim renktir
SiNaNaY : Kimi 7/24 pc basinda oldugunu düsünüyor..herseyi biliyorsun zannetliklerinden..bu nasil oluyor(xmann)
Ismail : imm herseyi bilmiyorum aslinda ama oyuncak log tutuyor bazen bakabiliyorum.
Diger bildiklerimde sikayetlerden dolayi yoksa beni kimse yapistrmadi buraya
SiNaNaY : Aynaya baktiginda nasil biri ile karsilasiyorsun
Ismail : Ters 1 i
SiNaNaY : Cok ters bir cevap oldu sanki

nerdeyse bitti söylesimizde ..
Sevdigin yemek,hoslandigin sarki,ve ilk uyandiginda yaptigin hareket nedir.
Ismail : hoslandigim sarki mor salkimli mor sokak.gozlerimi ovustururum.
sevdigim yemek su boregi ve zeytinyagli dolma..
Peki Ismail sana bir süprizimiz var ,daha dogrusu Bulut,Katre,melankoli ve nazarboncugu,Havin ,Canan ,Dilan
henzalar laydresalar iste onlar bunlar sunlar...

offf herkesler iste..Sevdigin yemekleri ispiyonladik önceden veeeeee

tatatammm tatatammmm tatatatatatammm
Bak Forumda bulunan tüm karni aclar burda Ismail

lawyer sorularda geciktigin icin cezalisin ...
servis baslasinnnnnnnnnnnnnn...Söylesiyi bitirmiyorum cünkü bitmeyen binlerce söylesilerle birlikte olalim istiyorum..
Not:Ismaile bize zaman ayirdigi icin ayrica tesekkür ediyorum ve hic ardima bakmadan
Konuyu ac....