01-07-2009, 09:33 AM
|
#27 (permalink)
|
Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı : 14
Rep Derecesi : 
|
madikaryus Nickli Üyeden Alıntı
forumsitem'de Moderatör oLabilmek için ;
1.En az 150 paylaşım (msj değil )
2.Günde 2 saat onLine
3.Üyelikten sonra 15 gün
4.Başvuru formunu doLdurmanız gerekmektedir
Basvuru Formu
1.Sizce bir moderatörün işi nedir ?
2-Her gün düzenli oLarak internete giriyormusunuz?
3-Yönetici oLarak teknik ağırlıklı bilgi mi payLaşacaksınız yoksa foruma fazla vakit ayırarak mı katkıda bulunacaksınız?
4-Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aLdınız mı veya teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm varmı? Varsa Lütfen beLirtin...
5-Günde ortaLama kaç saat internete girersiniz ?
6-Cinsiyetiniz ?
7-Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir paragraf yazın.
8-Yukarda seçeneği oLmayıp ta söylemek istediğiniz ekstra bilgiler varsa Lütfen belirtin
Eger Moderatör oLmak İstiyorsanız Yukardaki Basvuru Formununu doLdurarak Bir basLık acmaLısınız,Eger Uygun GörüLürseniz Moderatör oLabiLirsiniz..
FORUMSİTEM YÖNETİMİ
DeLiKiZ Nickli Üyeden Alıntı
Birkac eklemede bulunmak istiyorum..
Zamanin önemi fazlaca yok ,egerki foruma girildiginde yapilmasi gerekeni biliyor ise,zaten kurallara uymayanlari arar bulur,yasaklar,siler veya gerekli mesaji verir.
Konu acmak cokta önemli degil ,egerki uzun zaman forumda ise zaten O kisinin yazilarinin kalitesini görürsünüz.
Mod olmak istiyorumla moderatör olunmaz,en azindan konu takip etmeyi bilmesi gerekli ve her konuyu geyige cevirmemesi gerekli.
Burda oldugum sürece söyledim yine söylüyorum Arkadaslar konulara ,bildiklerinize yorum yazmaniz gercekten cok önemli.O sekilde vereceginiz emek inaninki yerini bulacaktir.
Moderatörlerin konulara daha fazla ilgi göstermesi gerekiyor ve örnek olmalari gerekiyor.Unutmayinki sizler yorumlarinizla konuyu aktiflestirebilirsiniz.
Ve son olarak ,bizdeki eksiklerden foruma faydali olabilecek tüm fikirlerinizden bizi mahrum etmeyin.
Gökkusagi tadinda kalin..
bende arkadaşlarımıza katılıyorum çok güzel vede çok doğru birşekilde konuştu modluk oyunçaklık veya eğlence değildir
|