ForumSitem.Net - Tekil Mesaj gösterimi - Program İstemeden Önce Okuyun!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-18-2008, 12:59 PM   #1 (permalink)
ZELZELE
Süper Admin
ZELZELE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 5037
Rep Derecesi : ZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond reputeZELZELE has a reputation beyond repute
ZELZELE - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Program İstemeden Önce Okuyun!

Arkadaşlar program isteyen arkadaşlar artık bu alt başlıktan yeni bir konu açarak programlarını isteyebilirler fakat programı istemeden önce programın tam adını ve sürümünü yazarlarsa bulunması daha kolay olur... Ayrıca Programı istemeden önce sitenin arama butonundan arayıp bulmassanız istek yapın...

Örnek Program İsteme : EVEREST Ultimate Edition 4.20 programını istiyorum tşklerr...

Lütfen başlık açtığınızda lütfen bana iyi bir resim programı hack programı gibi şeyler yazmayın istediğiniz sonucu alamassınız...

Lütfen İsteklerinizi bu başlık altına yapmayın yeni bir konu açarak yapın buraya istencek program değerlendirilmicektir...

Kırık Linkleri Ve Sorularınızı Özel Mesaj İle Bildirin..!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

------

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

------

Vatan, Amerikan üsleri,Amerikan bombası, Amerikan sömürgesi ise
Vatan,kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

Nazım Hikmet RAN

ZELZELE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla